Group01.png

Fakturamall

Behöver du en snygg fakturamall? En gratis fakturamall är perfekt för dig som driver en enskild firma. Om omsättningen just nu inte är så stor kanske det räcker med en mall som du kan använda för att skapa dina fakturor.

När du behöver ett större stöd kan vi rekommendera Fakturians gratis faktureringsprogram som du får tillgång till direkt online. Det kommer också med mycket snyggt och representativt gränssnitt.

En smart fakturamall

Vår fakturamall är framtagen för att göra det enkelt och smidigt att fakturera enstaka jobb på ett professionellt sätt. Du kan använda den med PC såväl som med MAC eller Linux. Ladda ner och spara, skriv ut och skicka till dina kunder som bokföringsunderlag.

PDF är ett mycket bra format som fungerar på nästan alla datorer och i alla webbläsare. När du använder vår gratis fakturamall kan du lita på att den du skickar fakturan till kan se den på sin dator.

Lägg in en egen logga och dra nytta av en mall som inger ett förtroende för dig och din verksamhet.

Vår fakturamall är korrekt och giltig

En god anledning till att välja gratis fakturamall från oss är att vi har sett till att den är utformad för att vara korrekt och laglig. När du fyller i informationen i mallen kan du lita på att det blir en giltig faktura i enlighet med Skatteverkets regler.

 

Du kan följa vår fakturamall för att skapa korrekta och lagliga fakturor som gör ett professionellt intryck på kunden som får dem.

Våra fakturamallar innehåller alltid plats för:

Företagets och kundens kontaktuppgifter

Fakturanummer i löpande följd

Plats för beskrivning av affärshändelsen

Förfallodag för betalning av faktura

Momsbelopp

Din logga

Domännamn