Skräddarsy faktureringen med faktureringsprogram för enskild firma

Fakturering kan vara enkelt och faktiskt riktigt roligt när du använder dig av rätt faktureringsprogram för enskild firma. En mindre verksamhet utan ekonomiavdelning kan klara bokföringen galant med vårt smarta fakturasystem som är tillgängligt direkt online. Du kan skräddarsy faktureringen så att den passar dina behov idag och imorgon perfekt!

Faktureringsprogram för enskild firma som gör mycket

När du letar efter ett faktureringsprogram enskild firma kan få glädje av fokuserar du kanske på själva faktureringen. I början kanske det blir aktuellt att använda en gratis fakturamall. När du väl börjar med ett fakturaprogram online så ska du dock veta att det ska kunna göra mycket mer än fakturering.

Du kan få riktigt smarta tjänster även från ett gratis faktureringsprogram och det bör inte kosta mycket att köpa till mer när du behöver större stöd.

Exempel på saker som bra faktureringsprogram online kan göra är:

  • Fakturering – Du kan skicka faktura som PDF med mejl. Du kan få e-faktura. Du kan till och med få traditionellt postfaktura med programmet!
  • Massfakturering – Det går också att få stöd för massfakturering som görs snabbare och med hjälp av automatik som förenklar faktureringen för småföretagaren.
  • Betalningspåminnelser – När betalningar inte kommer in i tid kan faktureringsprogrammet online hjälpa dig att hålla ordning på detta med påminnelser både till dig och till kund.
  • RUT- och ROT-avdragBra faktureringsprogram för bygg och andra tjänster som städning måste givetvis ha med funktionen RUT och ROT så att kunden kan välja priset med avdraget om de vill det.
  • Analys – Du ska kunna se över resultat och kundverksamhet med rapporter som du snabbt får ut från systemet.
  • Valutor – Det bör också vara möjligt att ställa ut fakturor i olika valutor då du kanske har kunder i andra länder än Sverige.
  • Språk – För utländska projekt och kunder kan det också vara så att du behöver få tillgång till fakturering på andra språk än svenska.

Vid sidan om faktureringsprogrammet för enskild firma som du får fatt i online är det också viktigt med god support. Det måste finnas verkliga människor bakom tjänsten som du kan ställa frågor till när det behövs.

Snabbare betalningar online

Med ett bra faktureringsprogram för enskild firma kan du dra ner på tiden som du lägger på det administrativa. Som småföretagare är det här verkligen ett viktigt stöd. Du kan ju få betalt snabbare när du jobbar med fakturering som är smidig och korrekt.

Betänk att du kan välja att sköta din fakturering direkt från mobilen då du behöver det. Att komma åt faktureringsprogrammet online är också en fördel då du kanske inte alltid jobbar från en viss dator och plats.

Även om vårt faktureringsprogram online är till för alla med egen verksamhet är det viktigt att veta att du kan skräddarsy dina dokument. Med unik logga och särskild val kommer dina fakturor att passa perfekt ihop med din företagsprofil.

Det går att justera färdiga fakturamallar så att du får proffsiga fakturor när du behöver dem. Testa oss redan idag. Du kan börja med gratis fakturering för att sedan bygga på med en skräddarsydd tjänst som passar din verksamhet perfekt.