Går det att fakturera i mobilen?

För många småföretagare är det viktigt med enkel fakturering som finns tillgänglig online. Du kanske måste sköta fakturering då du är ute på jobb och då behöver du fakturera i mobilen. Det här är fullt möjligt men det är förstås viktigt att du väljer rätt program och tjänst för att det ska bli bra.

Det ska vara enkelt att fakturera i mobilen

Nöj dig inte med att det går att fakturera i mobilen. Det ska även vara enkelt att göra så. Det finns flera saker som styr hur enkelt det blir att sköta fakturering på en mindre skärm. Dels är det förstås så att själva layouten på faktureringsprogrammet online måste vara mobilanpassad. Om du får scrolla för mycket kan det lätt bli jobbigt.

En annan sak som påverkar hur lätt eller svårt det kan bli att fakturera med en mobiltelefon är hur tydlig fakturamallen är. Trots att du skapar fakturor ofta kan det ju kännas viktigt att alltid se varje fält tydligt. Du vill ju gå igenom det du har skrivit in en extra gång innan du klickar på knappen för att färdigställa dokumentet och skicka det.

Kom åt din fakturering när du behöver den

En stor fördel med fakturor med mobilen är ju att du kommer åt din fakturering precis när du behöver den. Det är inte alltid som du har med dig din laptop men mobilen finns där i fickan. Om du plötsligt får en förfrågan från en kund är det verkligen smidigt att kunna få betalningen på en gång och ha alla dokumenten tillgängliga i din mobil.

Samtidigt ska vi komma ihåg att faktureringsprogram online som fungerar på en mobil också fungerar fint på en dator. Det betyder att du får mycket stor flexibilitet. När du känner för att jobba med programmet på en större skärm är det fullt möjligt.

Du använder samma inloggningsuppgifter på din dator som du gör på din telefon. Det är mycket smart och något som kan spara en massa tid.

Hur blir det med säkerheten?

Det här är en viktig fråga som du ska ställa när du väljer ett bra program för att fakturera med mobilen. Det är klart att du måste få en tjänst som är säker. Det handlar inte bara om att du vill se till att din fakturering skyddas från obehöriga. Du vill ju också kunna lita på att den är laglig så att du inte stöter på problem på grund av felaktiga fakturor.

Säkerheten med vårt faktureringsprogram för mobil och dator är grundmurad. Du kan lita på att du får enkel men säker fakturering precis när du behöver den. Håller du bara ordning på dina inloggningsuppgifter kommer andra inte att få tillgång till ditt fakturasystem. Dessutom finns vi här när du behöver support och vill få svar på dina frågor.