Fakturera med smart faktureringsprogram för byggföretag

Om du jobbar som hantverkare vet du att det inte alltid är så lätt att kombinera uppdrag med administrativt arbete. Men dina kunder vill ha fakturering som fungerar smidigt och korrekt. Då behöver du ett smart faktureringsprogram för bygg och andra branscher där tiden är knapp.

Faktureringsprogram för bygg online

Det är verkligen A och O att kunna sköta fakturering online när du jobbar inom byggbranschen. Ditt skrivbord är många gånger din bil. Där finns det inte plats för en massa papper och pärmar. Med ett bra faktureringsprogram för bygg kommer du åt din fakturering direkt online via din mobiltelefon!

Du kan skriva in alla uppgifter i en perfekt fakturamall som är gjord för dina behov som tjänstegivare inom byggbranschen. Med vårt fakturaprogram kan du lita på att du kan fakturera utan fel och supersnabbt. Du är klar på under en minut eftersom allt som behöver vara med redan finns i mallen som du kommer åt online.

Viktiga möjligheter som du får tillgång till med programmet är:

  • Offertskrivning – Ge dina kunder proffsiga offerter trots att du sällan sitter vid ett skrivbord.
  • ROT och RUT – Gör det möjligt för kunden att klicka för pris med ROT- eller RUT-avdrag när detta önskas.
  • Skapa snygga leverantörsfakturor som är korrekta och tydliga.
  • Få ett underlag för analys då du till sist får tid att sitta vid ett skrivbord!

Skriv in, spara och skicka!

När du är ute på jobb och behöver skapa faktura kommer du att ha stor nytta av vårt faktureringsprogram för bygg som passar lika bra för dig som jobbar som målare som för dig som lägger tak.

Det enda du behöver göra är att skriva in kundinformation, spara och skicka. Du kan skicka som PDF eller i det format som passar dig bäst. Din fakturering är smidig och korrekt och allting sparas direkt i systemet online. Du har en backup så att du aldrig riskerar förlora materialet som behövs för bokföring.

Lättare hantering av fakturering

Som enmansföretagare har du inte tiden som krävs för att jaga betalningar och då är det skönt med ett program för fakturor som hjälper dig med detta. Med några enkla klick på din skärm har du skickat påminnelse om betalning.

Det är inte säkert att du behöver påminna då du kan göra inställningar som ser till att kunden får betala omedelbart vid leverans eller kanske i förskott. Med ett flexibelt faktureringsprogram bygg- och entreprenadföretag har nytta av vet du att det blir rätt. Du får en skräddarsydd tjänst som du alltid kommer åt.

Fakturering som du kan förstå

Du är expert på ditt område inom byggbranschen men att fakturera är inte din specialitet. Det här är inga problem då du använder dig av vårt smarta fakturaprogram som är så enkelt att hantera. Språket är tydligt och enkelt så att du alltid vet vad du gör. Dessutom får du proffsiga fakturadokument som representerar dig och din verksamhet väl.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan göra din fakturering enkel och smidig och hur du kan börja med gratis faktura online om du vill det!